homepage van deze hele mooie website

Uw eigen duinvilla, pal achter de duinen van Ouddorp aan Zee.
Dat is nu mogelijk.

Droomt u ervan de zee te horen ruisen vanuit uw woonkamer, terwijl u geniet van het uitzicht op de duinen? Laat uw droom dan nu uitkomen. Op nog geen vijf minuten wandelen van het wonderschone Noordzeestrand vindt u Strandpark Duynhille. Op deze unieke locatie kunt u de trotse eigenaar worden van één van de vrijstaande, luxe duinvilla’s voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beiden. De duinvilla’s zijn van alle gemakken voorzien en ook de omgeving biedt talloze mogelijkheden. Ouddorp is een gezellige badplaats en heeft veel te bieden voor recreanten en watersporters; dé ideale vrijetijdsbestemming.

De Villa's

De luxe, vrijstaande villa’s op Strandpark Duynhille staan op eigen grond. De kavels variëren van 322 m² tot maar liefst 970 m². Door de weloverwogen kleur- en materiaalkeuze gaan de villa’s op in hun natuurlijke omgeving: het karakteristieke duinlandschap van de Noordzeekust van Ouddorp. Al vanaf € 207.950 k.k. excl. BTW incl. inventaris kunt u de trotse eigenaar worden van een luxe duinvilla.

Huis ter Duyne
Ter Hooge
Overduyn
Strandpark Duynhille
Strandpark Duynhille
Ouddorp aan Zee

Via de fraaie entree en speciaal aangelegde toegangsweg bereikt u het ruim opgezette strandpark. Het park is omsloten door zogenaamde ‘hoagten’ of ‘schurvelingen’; unieke en beschermde beplante zandwallen, die tevens dienen als privacybiedende erfafscheiding. Na een wandeling van slechts enkele minuten door de onbebouwde natuur staat u op het uitgestrekte Noordzeestrand.